top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

 

CONTOH CARA-CARA PEMBELIAN

 

- PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking.

- Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -

 

Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank dibawah

 

SSA GLOBAL ENTERPRISE
5628 5210 5928

bank cimb

SSA GLOBAL ENTERPRISE
8601 8928 73

bank public

SSA GLOBAL ENTERPRISE
3188 7274 15

bank islam

 SSA GLOBAL ENTERPRISE
1227 0010 001 167

RHB BANK SSA GLOBAL ENTERPRISE
2030 11001 20828
NAMA AKAUN : SSA GLOBAL ENTERPRISE

 


SEKIRANYE INGIN MEMBUAT PEMBAYARAN MELALUI

PAYPAL, KAD DEBIT, KAD KREDIT DAN KAD VISA
KLIK DISINI

PAYPAL

@

=> kedaiprodukonline@gmail.com <=


SETELAH BAYARAN DIBUAT

- SMS / WhatsApp Maklumat Pesanan -

'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti

Untuk WhatsApp < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Nama Produk | Jumlah Unit | Nama | Alamat | No Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran

SMS / WhatsApp ke

019-2722219

 

- CONTOH SMS / WhatsApp -

cara pembelian

 
SMS / WhatsApp Ke-> 019-2722219
 
Untuk WhatsApp < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >
 

" TUNGGU TEMPAHAN AKAN SAMPAI KE ALAMAT ANDA ".
 
PEMBELIAN ONLINE 1 MALAYSIA

- Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam(hari bekerja) menggunakan pos laju atau Nationwide dan anda akan terima tracking kod dari kami. Biasanya antara pukul 5-6 petang.
- Jika anda tidak terima tracking kod dari kami selepas 24 jam, sila hubungi kami di 019-2722219 pada hari bekerja berikutnya untuk bantuan. Kami amat berdedikasi dalam memastikan - anda mendapat produk anda secepat mungkin.
- Anda boleh memeriksa status pesanan anda dengan poslaju di www.poslaju.com.my

Privasi
Maklumat yang anda berikan kepada kedaizam.com adalah untuk disimpan bagi urusan urusniaga dan maklumat untuk membuat pesanan. Setiap maklumat yang diberikan tidak akan dikongsikan dengan mana-mana pihak.

Pihak kami tidak akan bertindak seperti jurujual yang menghubungi dan mengganggu anda.Kami hanya akan sms @ menghubungi anda sekirannya pesanan anda menghadapi masalah di luar jangka seperti kehabisan stok atau lain-lain perkara dalam urusan niaga kedaizam.com

Kami menggunakan bungkusan kosong tanpa tertera isi kandungan dan maklumat produk.Ini Menjamin privasi dan kerahsiaan anda.Oleh itu tiada mana-mana pihak yang akan mengetahuinya termasuk penghantar pos kecuali anda sendiri yang menunjukkan kepada orang lain.

bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com